Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR: Acţiuni pentru siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare - amenzi de peste 100.000 de lei

facebook.com
 IGPR

Poliţiştii de la transporturi au aplicat, în ultima săptămână, amenzi în valoare de peste 100.000 de lei în urma unor acţiuni pentru siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române transmis, duminică, AGERPRES, în perioada 3 - 9 martie, poliţiştii de la transporturi au desfăşurat, la nivel naţional, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare.

"În cadrul acţiunilor, au fost efectuate verificări în 188 de staţii şi triaje de cale ferată şi 272 de trenuri de călători. Au fost legitimate 1.498 de persoane, fiind aplicate 352 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 100.220 de lei", se precizează în comunicat.

Astfel, arată sursa citată, au fost depistaţi patru urmăriţi, 12 minori lipsiţi de supraveghere şi 11 persoane care apelau la mila publicului, fiind verificate 25 de obiective de pază şi un agent economic.

"De asemenea, au fost controlate 392 de autovehicule, verificate 17 de nave/ ambarcaţiuni, reţinute 3 permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare şi indisponibilizate 7 unelte de pescuit, 76 de kilograme de peşte, 1.400 de bucăţi de ţigarete, 2 metri cubi de material lemnos şi o ambarcaţiune", informează IGPR, care adaugă că au fost constatate 66 de infracţiuni, fiind cercetate în cadrul dosarelor penale 14 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.