Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGSU a emis în ultimele 24 de ore 11 mesaje RO-ALERT privind incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2

sms

Autorităţile au emis, în ultimele 24 de ore, 11 mesaje de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-ALERT, în judeţele Arad, Bacău, Bistriţa Năsăud, Brăila, Botoşani, Dâmboviţa, Ialomiţa, Neamţ şi Maramureş, privind incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 şi recomandări cu privire la respectarea regulilor de distanţare, igienă şi obligativitatea purtării măştii de protecţie, informează Agerpres.

"Ultimele 24 de ore au fost solicitante pentru pompierii din întreaga ţară, cele mai numeroase misiuni fiind derulate în zona Bucureşti-Ilfov şi în judeţele Arad, Dolj şi Bihor. Aproape 80% din intervenţiile gestionate de salvatori au constat în acordarea asistenţei medicale (1.177 de cazuri SMURD din totalul de 1.530 de situaţii de urgenţă)", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis, miercuri, AGERPRES.

Totodată, echipajele de pompieri au acţionat pentru localizarea şi stingerea a 51 incendii înregistrate la nivel naţional şi au gestionat cu promptitudine trei misiuni de descarcerare şi 299 misiuni pentru deblocare-salvare şi protecţie a comunităţilor.

Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obţinute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro/ sau prin intermediul aplicaţiei DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store şi AppStore.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.