Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: 1000 de IMM-uri şi antreprenori români au beneficiat până acum de Caravana Forța Antreprenorilor Români

Radu Pop
Facebook
ilan laufer

Ilan Laufer, președintele partidul Forța Identității Naționale, parte a Alianței AUR, anunță că 1000 de IMM-uri şi antreprenori români au beneficiat până acum de Caravana Forța Antreprenorilor Români.

„Ieri s-a încheiat cu succes prima etapă (din Ardeal) a Caravanei Forța Antreprenorilor Români, proiect dedicat IMM-urilor şi antreprenorilor români ce doresc saă beneficieze de informare și îndrumare în vederea accesării programelor din fonduri europene.

Am parcurs până în acest moment 14 județe: Caraş Severin, Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Mureş, Alba Iulia, Hunedoara, Sibiu și Braşov - unde ne-am întâlnit cu aproximativ 1000 de antreprenori, oferindu-le sprijin și îndrumare pentru a aplica pe unul din programele disponibile pe fonduri europene și guvernamentale.

Efortul nostru pentru susținerea IMM-urilor și a antreprenorilor români nu se opreşte aici. Până pe data de 26 Martie vom ajunge şi în restul județelor din țară, acolo unde vom sprijini şi asista încă 2000 de IMM-uri și de antreprenori care au nevoie de sprijin în acest domeniu vital.

Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru tot sprijinul și suportul acordat pentru realizarea acestui proiect atât de necesar pentru IMM -urile și antreprenorii români”, scrie pe Facebook fostul ministru pentru mediul de afaceri.

Despre Caravana Forța Antreprenorilor Români

„Prin acest demers, Alianța AUR oferă un sprijin real și concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri, Caravana Forța Antreprenorilor Români devenind astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor și a antreprenorilor români.

Alianța AUR se alătură astfel eforturilor antreprenorilor și IMM-urilor românești de a accesa fonduri europene, de a se dezvolta și de a deveni mai competitive în cadrul piețelor în care activează”, explică Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.