Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer cere descentralizarea deciziilor privind măsurilor de relaxare treptată: Este crucial pentru economie României!

Ilan Laufer

Ilan Laufer, co-președintele Platformei Social-Liberale, face un apel public la președintele Klaus Iohannis și la premierul Ludovic Orba să descentralizeze deciziile privind relaxarea după starea de urgență la nivel local. El consideră că măsura este crucială pentru economia românească pentru situațiile diferă de la județ la județ și de aceea e imperios necesar ca decizia să fie luată cel mai în cunoștință de cauză:

Vezi și: ATENȚIE - Decizia CCR nu anulează amenzile date în timpul stării de urgență! Cei care le-au plătit să se adreseze instanței (Avocatul Poporului)

”Domnule Presedinte Iohannis, Domnule Premier Orban

Este crucial pentru ECONOMIA Romaniei ca dupa trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta deciziile ce tin de managementul pandemiei si deciziile ce fac referire la masurile de relaxare treptata in vederea redeschiderii economiei, sa treaca de la nivel central la nivel judetean.

Fiecare judet are o situatie diferita care necesita o expertiza locala pentru gasirea celor mai bune solutii pentru redeschiderea treptata a economiei cu protejarea cetatenilor.

Daca toate deciziile vor ramane doar la nivel central dupa trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, economia romaneasca va continua sa se afle in cadere libera.”, scrie Ilan Laufer pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.