Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, după ce a devenit președintele PSD din SUA: Vom construi în America o organizație puternică

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancilă a devenit de curând președinte a organizației PSD din Statele Unite ale Americii. Într-un mesaj pe facebook el susține că este onorat de noua poziție și anunță construcția unei organizații puternice:

Citeste si Primele declarații ale lui Marius Copil după victoria din Cupa Davis - Sper să continui aşa şi să vină mai multe victorii

”Sunt onorat de increderea acordata de colegii mei care m-au ales în funcția de președinte al Organizației PSD - Statele Unite ale Americii.

Am inceput sa lucrez la constructia unor organizatii puternice in cele mai importante state, de la coasta de est pana la coasta de vest. Ne vom face vocea auzita in SUA !

Vom fi alaturi de simpatizantii nostri si de toti romanii care traiesc in America si vor sa se implice alaturi de noi in proiecte importante pentru relatia ROMANIA-SUA si pentru comunitatile de romani din SUA. In acelasi timp, proiectele culturale si de pastrare a identitatii nationale vor fi o prioritate pentru toti cei implicati in aceasta constructie.

Vom utiliza toate instrumentele de care dispunem pentru sprijinirea si dezvoltarea parteneriatului strategic si a relatiilor romano - americane.”, susține Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.