Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: `Orbane, nu trebuie să fii un geniu ca să îți dai seama că FMI egal austeritate!`

Facebook
Ilan Laufer

Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, susține că premierul Ludovic Orban se joacă cu focul în actualul context socio-economic suprapus peste criza declanșată de noul tip de coronavirus și că toate acestea ar fi un ”factor declanșator pentru un nou acord cu FMI”.

”Campania electorală prelungită până în decembrie, suprapusă cu deschiderea școlilor, care sunt total nepregătite pentru noul an școlar, vor fi bomboana de pe coliva economiei românești și vor reprezenta factorii declanșatori pentru un nou acord cu Fondul Monetar Internațional (FMI).

1. Nu trebuie să fii un geniu în economie ca să îți dai seama că în timpul campaniei electorale economia are de suferit, mai ales în această perioadă foarte complicată în care Guvernul pune numai piedici.

2. Nu trebuie să fii un geniu în medicină ca să îți dai seama că, printr-o campanie electorală dusă până în decembrie, crește foarte mult riscul de transmitere al virusului.

3. Nu trebuie să fii un geniu în educație ca să înțelegi că deschiderea școlilor va fi un fiasco total și va crea o explozie de noi cazuri, ceea ce va afecta economia în mod direct.

Guvernul PNL Orban, nu face altceva decât să ne îndepărteze de luminița de la capătul tunelului și să ne apropie de austeritatea rezultată din semnarea unui nou acord cu FMI.”, susține fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.