Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: PNL joacă miza PSD! Românii nu sunt hipnotizați de pensii și salarii

Facebook
ilan laufer

Proiectul 10 în 10 prevede zece măsuri importante care, în zece ani, vor duce țara noastră în topul celor mai puternice zece economii din cadrul Uniunii Europene, a precizat, pe Facebook, Ilan Laufer, fondatorul PSL, adăugând că PNL care joacă acum miza PSD, mai exact, creșterea pensiilor și salariilor, nu va avea succes, fiindcă românii „nu sunt hipnotizați” doar de venituri.

„PNL joacă miza PSD! Românii nu sunt hipnotizați de pensii și salarii

Citește și: Premierul Orban NU ia în calcul să îl DEMITĂ pe ministrul Sănătății: ''NU există lucruri foarte clare'

Ne deranjează! De fapt, miza nu este ceea ce se întâmplă, în acest moment, în țară. Miza nu este o bună guvernare. Nu e integrarea în Schengen, care este vitală, nu e nici integrarea în OCDE. Miza e cum o jucăm acum, să avem un nou Parlament, să facem ce vrem. Dar de ce au mai venit la guvernare?!

Noi credem că românii nu sunt atât de hipnotizați de pensii și salarii, precum cred PSD și PNL. Deja s-a demonstrat că PSD a crezut acest lucru și a greșit. O să se demonstreze că PNL joacă tot miza PSD. Vor greși. Românii vor un proiect de țară – și spun acest lucru după ce m-am întâlnit față în față cu câteva mii de oameni. Noi avem acest proiect de țară de care au nevoie românii. Se numește „România 10 în 10". Sunt zece măsuri importante care, în zece ani, vor duce țara noastră în topul celor mai puternice zece economii din cadrul Uniunii Europene. Avem un potențial uriaș de creștere economică. Avem proiecte pentru mediul de afaceri. Vrem să revigorăm Start-up Nation. E o măsură obligatorie pentru noi. Li s-a schimbat viața oamenilor care au aplicat și au primit finanțare. Astăzi, aproximativ 40.000 de români sunt antreprenori Start-up Nation”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.