Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, președinte Platforma Social Liberală: 'Fantoma pedofilului Epstein bântuie Guvernul PNL Orban!'

Ilan Laufer

Ilan Laufer, președintele Platformei Social Liberale, critică dur Guvernul Orban pentru decizia de a ataca la CCR legea care înăsprește pedepsele pentru violatori și pedofili. După ce Guvernul a argumentat că pedofilii riscă să fie discriminați, Laufer afirmă că situația este exact pe dos, iar dezbaterea publică nu ar trebui să fie în sprijinul pedofililor, ci pentru găsirea unor soluții pentru sutele de copii dispăruți anual.

„Fantoma pedofilului Epstein bântuie Guvernul PNL Orban!

Toată planeta a ascultat și văzut sutele de victime pe care Jeffrey Epstein le-a abuzat și exploatat sexual. Acesta putea fi oprit încă din 2008, dar a avut "norocul", folosindu-și conexiunile pentru a ajunge la o înțelegere chiar cu procurorul care îl cerceta pentru faptele săvârșite, efectuând o pedeapsă inadmisibilă de doar un an de zile.

Eu, în calitate de tată adoptiv și de viitor tată natural, nu îmi doresc și nu pot accepta ca cei mici să fie lăsați de izbeliște în fața acestor abuzatori. Cea mai mare crimă săvârșită asupra unui copil este să îi furi inocența, să îl distrugi, fizic și psihic, într-un mod iremediabil. Nicio pedeapsă nu poate reabilita, într-adevăr, suferința produsă victimei, dar, având pedepse exemplare, corecte și eliminând posibilitatea ca acești indivizi periculoși să poată scăpa de închisoare, prevenim alte astfel de tragedii.

Nu pot înțelege ce fel de om de stat, ce fel de părinte, ce fel de BĂRBAT, poate spune pe gaura gurii că pedofilii sunt "discriminați".

Din contră, în acest moment, criminalii și corupții sunt mult mai aspru pedepsiți decât violatorii și traficanții de persoane! Unde e discriminarea? Refuz să dau curs unei asemenea dezbateri, care frizează demența absolută. Legea TREBUIE adoptată!!

Știți ce ar trebui, în schimb, dezbătut? Modul în care, în plină stare de urgență și de alertă, conform declarațiilor Adrianei Săftoiu în cadrul Comisiei care a anchetat disparițiile copiilor, au dispărut cu 395 mai mulți minori decât în aceeași perioadă a anului trecut!

Sau, cum și de ce, conform datelor furnizate de ANP, au fost eliberați 34 de criminali condamnați pentru omor deosebit de grav, 3 dintre ei având condamnare pe viață și peste 100 de violatori!

Anul trecut a fost o întreagă dezbatere la nivelul opiniei publice cu privire la recursul compensatoriu... De ce nu vorbește nimeni despre protecția pedofililor de la nivel înalt, disparițiile copiilor și despre criminalii deosebit de periculoși eliberați condiționat?”, scrie Ilan Laufer pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.