Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: 'Va astept alaturi de mine la Capitala, sa facem #CuratenieGenerala'

Ilan Laufer

Candidatul PSL, Ilan Laufer la Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni să facă curățenie generală în administrație. Laufer promite implementarea programului Start-up București prin care va aloca 10.000 de granturi nerambursabile.

„În calitate de primar general al Capitalei voi iniția și implementa programul Start-up București prin care voi aloca 10.000 de granturi nerambursabile în valoare de 50.000 euro/grant cu contribuție 0 pentru IMM-urile și antreprenorii bucureșteni.

Una dintre principalele mele priorități, ca primar al Bucureștiului, va fi relansarea programului Start-up Nation, la nivel de Bucuresti, program care din păcate a fost îngropat de actuala guvernare PNL Orban - Cîțu.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

Start-up Nation, programul pe care l-am inițiat și implementat în calitate de Ministru al Mediului de afaceri, comerț și anteprenoriat, a fost cel mai de succes program guvernamental din istoria antreprenoriatului românesc. Prin intermediul acestuia am acordat finanțare nerambursabilă pentru aprox. 20.000 de companii cu capital românesc și am contribuit la crearea a peste 60.000 de noi locuri de muncă în economia românească. Din păcate, după plecarea mea de la minister au început și modificările în rău pentru acest program, în ediția 2018-2019 Bucureștiul a fost depunctat de fostul ministru, ceea ce a fost o nedreptate față de antreprenorii și IMM-urile din Capitală.

În mandatul meu de primar general al Capitalei, voi iniția si implementa programul Start-up Bucuresti prin care îmi propun să finanțez 10.000 de companii din București cu un grant nerambursabil de 50.000 euro pentru fiecare aplicant și contribuție proprie 0%, așa cum a fost și în cadrul programului Start-up Nation. Condițiile pentru aplicanți vor fi similare primei editii Start-up Nation, singura obligație pentru cei care doresc să înceapă o afacere în București fiind aceaa de a crea și de a menține două locuri de muncă pentru o perioadă de 2 ani.

Va astept alaturi de mine la capitala, sa facem #CuratenieGenerala” a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.