Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Luafer, candidat la Primăria Capitalei: 'Guvernul ne va arunca copiii total neprotejați în prima linie în lupta împotriva COVID-19'

facebook.com
Ilan Laufer

Candidatul FIN-PSL la Primăria Capitalei, Ilan Laufer, crede că actuala campania electorală, votul și redeschiderea școlilor vor fi ca un cocktail Molotov aruncat „pe o casă de lemn putrezită în care ne aflăm toți românii”.

Citește și: Noi reguli pentru asimptomatici! Ministrul Sănătății a anunțat cum vor fi testați: 'În funcţie de rezultatul testului vor fi verificați suplimentar'

„Actuala clasă politică eșuată ne “conduce” cu sprițul puterii în bot pe contrasensul luptei împotriva COVID-19, precum SPP-ul pe Bote în gard.

România a ajuns pe primul loc în Europa la rata mortalității produsă de COVID-19 la mai puțin de două săptămâni până la deschiderea anului școlar, moment pentru care România nu este absolut deloc pregatită, iar Guvernul ne va arunca copiii total neprotejați în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Tot în această perioadă, în care zilnic avem record de noi cazuri de infectări, din ce în ce mai puține locuri la ATI, iar numărul morților crește de la o săptămână la alta în mod alarmant, noi suntem obligați cu frica în oase să facem campanie electorală pe străzi, în blocuri, din casă în casă, crescând major riscul de transmisie intracomunitară a virusului.

VOTUL SUB TEROARE NU POATE FI LEGITIM!

Este absolut aberant ceea ce se întâmplă în această perioadă în România și cred că nu este nici constituțional să faci campanie electorală când oamenii sunt speriați să intre în contact cu alți oameni și cu atât mai mult cu echipele de campanie care se expun și expun cetățenii în mod aberant.

Campania electorală, votul în sine și redeschiderea școlilor, în condițiile actuale, vor fi ca un cocktail Molotov aruncat pe o casă de lemn putrezită în care ne aflăm toți românii.

Mă opun vehement începerii anului școlar și continuării campaniei electorale în aceste condiții de risc major pentru sănătatea copiilor, părinților și bunicilor noștri", a precizat Laufer pe pagina sa de  Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.