Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu, replică ACIDĂ la atacurile lui Dan Petrescu: Mi-a stricat seara!

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a comentat declaraţia oferită de antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, imediat după ce campioana României s-a calificat în turul secund al Champions League, în urma victoriei cu Astana, 3-1. Dan Petrescu a plătit câteva poliţe şi a avut un discurs critic la aresa contestatarilor.

Citește și: Adrian Țuțuianu a început să vorbească: DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Codrin Ștefănescu

După înfrângerea lui CFR Cluj din turul de la Nur-Sultan, 0-1, Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe Culio, mijlocașul lui CFR Cluj, considerând că are o vârstă prea înaintată pentru a-i ajuta pe ardeleni. Dan Petrescu i-a răspuns fostului coleg de la Steaua și echipa națională:

"Cică să-i mai dăm cinci ani contract lui Culio. Păi Culio este cel mai bun jucător din România. Tot timpul sunt în balanţă dacă sunt bun sau nu sunt bun. Cine mă judecă pe mine? Mă judecă cei care au fost antrenori şi n-au reuşit? Eu m-am săturat de câte trofee şi de câţi bani am câştigat", a spus Petrescu, la Look Sport.

Deranjat de afirmațiile lui Petrescu, analistul sportiv Ilie Dumitrescu i-a oferit o nou replică, la Digi Sport: "Mi-a stricat seara. Mă amuză copios declaraţiile astea. Eu merg pe aceeaşi declaraţie. Să-i mai dea cinci contract lui Culio, niciun fel de problemă! El este înconjurat de un nucleu important de persoane. Tot ceea ce spune Dan Petrescu e literă de lege. Noi mai avem şi alte păreri. Îi respect părerea lui.

Eu, când antrenam AEK Atena, el era la Sportul. Eu am fost la PAOK, nu ştiu pe unde era el atunci. E o părere, asta nu înseamnă eu deţin adevărul absolut. Eu sunt imparţial. Ce, să mă pun bine cu Dan Petrescu? Eu n-am niciun avantaj de la nimeni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.