Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase IESE la rampă - Explicație INCENDIARĂ pentru înfrângerea României la Fed Cup

Stiri pe surse
Ilie Nastase

Echipa de Fed Cup a României a ratat la mustaţă calificarea în finala competiţiei, după ce a fost învinsă de Franţa cu 3-2 la general. Simona Halep şi Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, decisiv, deşi au reuşit să câştige primul set al întâlnirii, conform Mediafax.

Citește și: Nervi în PSD, după ATACUL lui Vosganian: 'Domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat'

În direct la ProSport Live, Ilie Năstase, primul lider mondial din istorie, a vorbit despre eşecul suferit de tricolore şi a scos în evidenţă performanţa reuşită, dar şi diferenţa de valoare dintre Simona Halep şi celelalte componente. Fostul tenismen a spus că totul a fost pe muchie şi că un dezavantaj al nostru pe tot parcursul competiţiei a fost că am jucat toate meciurile ăîn deplasare. În ceea ce priveşte diferenţa de valoare dintre Simona Halep şi celelalte componente ale lotului, Ilie Năstase a spus că aceasta trebuie acceptată, deşi nici Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu nu au jucat rău: "A fost pe muchie de cuţit! Au fost ceva rezultate mai bune şi anul trecut. La Fed Cup e altceva, nu e turneu individual. E un rezultat bun, dar din păcate am jucat toate meciurile în deplasare. Chiar şi finala, dacă ne calificam, tot în deplasare o jucam.

Diferenţa e că ea e numărul 2, iar celelalte sunt mai jos, la 50-60, dar trebuie să acceptăm. Buzărnescu n-a jucat rău, după mine, în primul meci. Nu mă interesează de ce au schimbat-o. Şi Begu a jucat bine, din păcate s-a accidentat. Aşa s-a gândit antrenorul, au vorbit între ei. Aşa făceam şi noi la Cupa Davis. Ne întrebam care e în stare să joace mai bine azi.

S-a pierdut la ultimul meci, au fost câteva puncte, nici măcar ghemuri. Acolo a fost diferenţa. Poate ele au jucat mai mult împreună. Când pierzi aşa, ce să spui?", a spus Ilie Năstase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.