Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, numit erou al copilăriei sale de către premiatul cu Oscar Jamie Foxx

adevarul.ro
ilie nastase

Actorul Jamie Foxx, premiat cu Oscar în 2004) l-a numit pe Ilie Năstase printre eroii copilăriei sale, povestind cât de important a fost tenisul pentru relația pe care a avut-o cu tatăl său, arată un videoclip publicat de BBC pe contul oficial de twitter al rețelei.

Jamie Foxx a povestit în cadrul emisiunii The Graham Norton Show despre eroii copilăriei sale și în ce măsură l-a influențat faptul că tatăl său era pasionat de tenis.

”Pentru mine, ca un copil de culoare în Texas, printre eroii copilăriei mele erau Vitas Gerulaitis, Ilie Năstase, Yannick Noah, Ivan Lendl”, a povestit Jamie Foxx în emisiunea de la BBC.

Citește și: OFICIAL - Ludovic Orban a anunțat componența noului Guvern

Actorul era invitat să vorbească despre prestația sa în pelicula ”Just Mercy”, unde joacă rolul unei persoane condamnate la moarte pe nedrept.

Jamie Foxx este actor american și cântăreț. A fost premiat cu Oscar, BAFTA și Globul de Aur pentru rolul interpretat în biografia lui Ray Charles, ”Ray”, din 2004. Este cunoscut și pentru rolul secundar din ”Colateral” (2004), care i-a adus o altă nominalizare la premiile Academiei Americane, în 2005, ca și pentru interpretarea din ”Django dezlănțuit/ Django Unchained” (2012). Pe numele real Eric Marlon Bishop, Foxx s-a născut în Texas și a debutat pe scenă în calitate de comic. A obținut un trofeu Grammy în 2010 pentru colaborarea cu T-Pain interpretând ”Blame It”, considerată cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.