Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, sfaturi înțelepte pentru Simona Halep: 'Trebuie să fie foarte concentrată la turneele de Mare Șlem, nu la locul 1'

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Ilie Năstase spune că i-a oferit un sfat Simonei Halep, transmițându-i sportivei din Constanța să se concentreze doar la turneele de Mare Șlem, nu și la tentativa de a reveni pe primul loc mondial, anunță MEDIAFAX.

"Eu nu am pus presiune pe mine. Dacă ai fost numărul unu, asta i-am spus și lui Halep, nu mai contează că acum ești pe doi, trei sau cinci. Ea trebuie să uite și să fie foarte concentrată la turneele de Mare Șlem. Ai fost numărul unu odată, e de ajuns! Cred că toți jucătorii vor să facă performanță acolo", a declarat primul lider din ierarhia ATP, la emisiunea Marius Tucă Show.

Citește și: Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

Simona Halep nu a părăsit top 10 WTA în ultimii șase ani. Ea a început sezoanele 2017, 2018 și 2019 din postura de lider mondial, iar în prezent se clasează pe poziția secundă.

Năstase a mai spus că Simona Halep poate învăța foarte multe de la Monica Niculescu, jucătoare care are o ambiție ieșită din comun: "Simona e ambițioasă. Asta e cel mai important. Mai e o jucătoare ambițioasă, Monica Niculescu, care joacă la fel și dacă e condusă cu 5-0. Dacă ar avea ambiția ei, n-ar pierde niciun meci. Și Sorana Cîrstea îmi place, și Buzărnescu și Begu. Să ai atâtea jucătoare în top 100 e o performanță foarte mare pentru o țară mică".

Citește și: Guvernul Orban începe săptămâna cu împrumuturi! O nouă sumă uriașă luată de la bănci

Întrebat despre posibilitatea ca Simona Halep să îi egaleze sau să îi depășească performanțele din tenis, Năstase a răspuns: "Simona e tânără, poate să mă egaleze, are 28 de ani. Eu sunt la băieți, ea e la fete. De ce să mă supăr?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.