Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cum nu s-au mai văzut în România! Tineri snopiți în bătaie la un festival din Mureș: Răniții s-au filmat în ambulanța de transport victime multiple

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați, sâmbătă noaptea, prin apel 112, cu privire la faptul că la un eveniment organizat pe raza satului Balda, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, din verificările efectuate rezultând faptul că pe parcursul evenimentului, 2 tineri de 22 și 24 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra a 7 persoane cu mai multe obiecte contondente pe care le-ar fi avut asupra lor, ulterior părăsind locul comiterii faptelor.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. pe durata transportului, unul dintre răniți a filmat victimele aflate in ambulanța de transport.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și "distrugere".

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sărmașu și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș s-a reușit la scurt timp, identificarea și reținerea pentru 24 de ore a tinerilor de 22, respectiv 24 de ani, ulterior magistrații dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de ambii tineri.

Polițiștii în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au condus la comiterea faptelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.