Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI CUMPLITE Accident între un autocar cu 30 de pasageri și o dubă cu 7 persoane: Drum Național BLOCAT

Opt persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Argeş, după ce autocar în care se aflau 30 de pasageri şi o dubă în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit.

Potrivit primelor date de la locul accidentului, acesta s-a produs între localităţile Linteşti şi Morăreşti, iar cele două autovehicule s-au ciocnit frontal.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

În urma impactului, opt persoane, între care un copil, au nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Argeş, scrie news.ro.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru dintre victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Este vorba despre două femei dintre care una a suferit atac de panica, iar cealaltă un traumatism la coloana cervicala şi despre doi bărbaţi care au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean.

În urma accidentului, pe carosabil se produc scurgeri de combustibil, iar traficul rutier în zonă este blocat.

Citește și: Sorin Grindeanu, ieșire devastatoare: ‘Măsluiesc cifrele. PNL și Klaus Iohannis; vor să se țină alegeri indiferent de nivelul pandemiei din România’ .

sursă foto: Facebook

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.