Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI de GROAZĂ: bărbat atacat de 12 câini de la o stână; a fost mușcat, dar l-a salvat șeful echipei canine de Poliție

caini stana

Un bărbat care se afla pe un câmp a fost atacat de mai mulți câini veniți de la o stână aflată în apropiere. El a fost salvat chiar de șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu, polițistul fiind alertat de o femeie care a văzut incidentul, informează Mediafax.

Incidentul s-a produs în weekend pe un teren agricol din localitatea Poplaca și a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliției.

„Ce faci când, în mijlocul câmpului, ești atacat de câini? ... mulți câini!! Speri sa apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experiența de peste 20 de ani în comportamentul canin. În această situație s-a aflat sâmbătă după-masa un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat și atacat de 10-12 câini aparținând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scena a fost observată de o femeie care a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu”, au povestit polițiștii.

Victima agresiunii a scăpat cu câteva mușcături.

„Gabi nu a ezitat nici un moment și a plecat în grabă să îl ajute pe bărbat. Doar experiența lui în comportamentul canin a făcut ca această poveste să aibă un final fericit. Bărbatul a scăpat doar cu câteva mușcături, fără Gabi putea fi mai rău. Agentul șef Gabriel Nicolae Ivanov este șeful echipei operative canine la nivelul IPJ Sibiu, cu o experiența din anul 1998 în acest domeniu”, au precizat polițiștii.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Proprietarul câinilor a a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 800 de lei.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.