Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini din România anului 2019: O femeie și un bărbat au fost mușcați de un mistreț chiar în centrul unui oraș - VIDEO

captură video youtube.com
Mistreț, atac, Șimleul Silvaniei

Doi oameni au fost mușcați de un mistreț. În imaginile video se poate vedea cum mistrețul vine și o atacă violent pe o femeie. Ea se refugiează într-un magazin, iar apoi animalul pleacă în fugă, în timp ce oamenii de pe stradă intră în panică.

Citește și:ALERTĂ de la Bruxelles: Viorica Dăncilă a anunțat OUG pentru recursul în anulare + A promis că va implementa recomandările MCV

Totul a avut loc în oraşul Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj. Cei doi au fost duşi iniţial la spitalul din localitate, de unde au fost transferaţi la cel judeţean, în stare bună. Animalul a fugit într-o pădure din apropiere, fiind urmărit de vânători, informează News.ro. Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Şimleul Silvaniei a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că o femeie de 58 de ani care avea o rană în urma unei muşcături de porc mistreţ a fost adusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD. Rana, care este superficială, i-a fost curăţată şi femeii i s-a făcut vaccin anti-tetanos.

Ulterior, la spital a fost adus de o ambulanţă un bărbat de 62 de ani, de asemenea muşcat de porcul mistreţ la coapsă. Şi bărbatul a fost vaccinat şi i s-a curăţat plaga, iar ulterior cei doi răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, pentru a fi internaţi la secţia de Boli Infecţioase. Cei doi sunt în stare bună, iar rănile nu sunt grave, conform sursei citate. Femeia a fost atacată în centrul oraşului Şimleul Silvaniei, iar bărbatul în alt cartier, în apropierea unui râu. Reprezentanţii Jandarmeriei spun că animalul a fugit într-o pădure de lângă oraş, fiind urmărit de o echipă de vânători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.