Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini DRAMATICE: Pagube de 91 de milioane de dolari în Chile, în urma inundațiilor puternice și a incendiilor - VIDEO

captură video
Iordania, inundații

Inundaţiile şi incendiile înregistrate în Chile au provocat infrastructurii pagube de 91 milioane de dolari, a informat duminică preşedintele acestei ţări, Sebastián Pińera, potrivit presei locale, citate de DPA, informează Agerpres.

Citește și: Avertisment și din partea comandatului forțelor americane despre luptătorii SI: 'Sunt dispersaţi şi dezagregaţi, dar există conducere și luptători'

Circa 1.200 de case au fost distruse, a afirmat şeful statului într-o vizită la Huara (nord), un mic oraş afectat de inundaţii în urma ploilor torenţiale care continuă să cadă de joi trecută, a informat ziarul La Tercera. Vizita preşedintelui a inclus şi oraşele Arica şi Iquique, aflate în apropiere. Acesta din urmă a fost evacuat parţial sâmbătă, după ce a fost grav afectat de inundaţii şi alunecări de teren. Între timp, în sudul ţării continuă să ardă mai multe incendii, iar în regiunea din jurul oraşului Quillon, nivelul de alertă a fost ridicat la maxim, potrivit Departamentului pentru păduri din cadrul Ministerului Agriculturii. În prezent, flăcările afectează o suprafaţă de 23,5 de hectare, însă pe moment nicio casă nu a fost avariată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.