Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE de lângă Moscova! Un avion Airbus cu 234 de persoane la bord a aterizat în lanul de porumb: Câteva păsări erau să producă o tragedie

CC0 / /
avion

Un avion de pasageri rus a efectuat o aterizare de urgenţă joi lângă Moscova la scurt timp după ce a decolat din cauza unor păsări aspirate în motoarele sale, au anunţat compania aeriană şi mass-media de stat ruse, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Zborul Ural Airlines efectua legătura între Moscova şi Simferopol în Crimeea. Nu au fost anunţate victime, potrivit acestor surse. 

Airbusul 321, cu 234 de persoane la bord, a efectuat o aterizare de urgenţă lângă Aeroportul Internaţional Jukovski, la sud-est de Moscova, a raportat agenţia de presă RIA, citând Ministerul Situaţiilor de Urgenţă rus. 

Ural Airlines a declarat pe contul său de Twitter că nimeni nu a fost rănit când zborul său U6178 a fost nevoit să aterizeze după ce păsări au fost aspirate în motoarele avionului.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversara în optimi, la Cincinnati: joacă cu favorita gazdelor

"A avut loc o aterizare de urgenţă pe Jukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, echipajul a efectuat 
aterizarea (...) la un kilometru distanţă de pistă", a declarat, citat de agenţia de presă de stat TASS, directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratov. 

TASS a mai citat o sursă afirmând că aparatul a aterizat pe un câmp lângă aeroport. Reuters nu a putut verifica imediat 
informaţia. 

Problemele de securitate au afectat industria aeriană rusă, care a cunoscut numeroase accidente fatale în ultimii ani.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, în aer liber şi naturăEste posibil ca imaginea să conţină: ocean, cer, în aer liber şi naturăEste posibil ca imaginea să conţină: cer, plantă şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi textEste posibil ca imaginea să conţină: cer, în aer liber şi text

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.