Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE Sinișa Mihajlovici a fost făcut țigan de un polițist din trupele speciale și s-a dus să se bată cu o divizie întreagă, pe stradă

Gsp
Sinisa Mihajlovici

Tehnicianul formaţiei Bologna, Sinisa Mihajlovici, a avut un conflict cu un poliţist, miercuri, înaintea finalei Cupei Italiei, câştigată de fosta sa echipă, Lazio Roma. Iniţial, presa italiană a scris că Mihajlovic a avut o dispută cu un fan Lazio, însă antrenorul şi soţia sa au lămurit situaţia.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu Sinisa Mihajlovic reacţionând nervos şi fiind ţinut cu dificultate de membri ai forţelor de ordine, în afara stadionului, în zona unui semafor. După apariţia imaginilor, s-a crezut că tehnicianul a avut o dispută cu un grup de suporteri Lazio Roma, deşi se ştie că în general fanii acestei echipe îl iubesc pe Mihajlovic.

Citește și:  Andrei Caramitru amenință JANDARMERIA și PSD-ul cu pușcăria, după incidentul de la Topoloveni: Cum grijania voastră băgați oameni în dube?

Potrivit Marca, soţia lui Mihajlovic, Arianna, a explicat, vineri, pe Instagram, că antrenorul a fost făcut “ţigan” de un membru al forţelor de ordine şi de aceea a reacţionat nervos.

Şi tehnicianul a precizat, potrivit lazionews.eu, că a fost insultat de un poliţist. El a adăugat că fanii echipei Lazio veniseră acolo ca să îl apere.

Lazio Roma a câştigat miercuri seară Cupa Italiei, învingând în finală, pe Stadionul Olimpic din Roma, echipa Atalanta, scor 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.