Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Cel puțin 71 de morți, după ce un feribot s-a scufundat: Cei mai mulți sunt femei și copii

UPDATE

Cel puțin 80 de persoane, inclusiv femei și copii, au murit în urma scufundării unui feribot în râul Tigru, în apropiere de orașul Mosul din Irak, relatează BBC și Al-Jazeera.

”Cel puțin 40 de persoane au murit în accidentul de joi. Majoritatea victimelor sunt femei și copii care nu știau să înoate”, a declarat șeful agenției de Apărare Civilă din Mosul, Husam Khalil.

Update

Cel puțin 71 de persoane, inclusiv femei și copii, au murit în urma scufundării unui feribot în râul Tigru, în apropiere de orașul Mosul din Irak, relatează BBC și Al-Jazeera.

”Cel puțin 40 de persoane au murit în accidentul de joi. Majoritatea victimelor sunt femei și copii care nu știau să înoate”, a declarat șeful agenției de Apărare Civilă din Mosul, Husam Khalil.

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

Echipele de salvare lucrează pentru găsirea celor care se aflau la bordul feribotului în apropierea zonei turistice din Mosul.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Saad Maan, a declarat că 71 de persoane au murit, iar alte 55 au fost salvate, inclusiv 19 copii, în urma accidentului de joi, potrivit Associated Press.

Citește și: Lovitură pentru Opoziție! Sondaj devastator

Autoritățile au anunțat că feribotul s-a scufundat la nord de orașul Mosul din cauza unei probleme tehnice și în zonă nu se aflau prea multe bărci pentru a ajuta la salvarea oamenilor.

Știrea inițială

Cel puțin 66 de persoane, inclusiv femei și copii au murit în urma scufundării unui feribot în apropiere de orașul Mosul din Irak, relatează BBC

Majoritatea celor aflați la bord erau femei și copii și nu au putut înota, a anunțat șeful agenției de Apărare Civilă din Mosul, scrie mediafax.ro.

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

Echipele de salvare lucrează pentru salvarea care se aflau la bordul feribotului pe râul Tigru în apropierea unei zone turistice.

Imaginile de pe rețelele de socializare online au arătat nava scufundată și oameni plutind în apă.

Citește și: A fost făcut public! Cine ar fi făcut, de fapt, poza în care Laura Codruța Kovesi ar fi în crama lui Sebastian Ghiță

La bordul feribotului se aflau aproximativ 200 de persoane care sărbătoreau Anul Nou kurd și sosirea primăverii, anunță postul Al-Jazeera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.