Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu Serena Williams, la Roland Garros: Cum s-a îmbrăcat fostul lider mondial la revenirea în circuit într-un turneu de Mare Șlem - VIDEO

UPDATE Americanca Serena Williams, locul 451 WTA, a câştigat, marţi, primul meci disputat la un Grand Slam, după ce a născut în septembrie 2017.

Îmbrăcată într-un "catsuit" Nike, Williams a învins-o, cu scorul 7-6 (4), 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 70 WTA, într-o oră şi 45 de minute.

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

Fostul lider WTA nu a mai jucat la un Grand Slam din ianuarie 2017, când a cucerit trofeul la Australian Open. Ea a venit la Paris fără să evolueze pe zgură anterior, în acest an.

Fără a arăta forma din trecut, Serena Williams, triplă câştigătoare la RG, în 2002, 2013 şi 2015, s-a impus cu ceva probleme în faţa surorii Karolinei Plsikova.

Citește și: Un nou proiect inițiat de Ministerul Finanțelor! Din 2019, acești bugetari ar putea primi mai mulți bani!

În faza următoare, americanca va avea, cel puţin teoretic, un meci mult mai dificil, cu australianca Ahleigh Barty, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 17.

Serena Williams este pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA, pe care o poate întâlni în semifinale.

Citește și: Negoiță a vândut DINAMO: Cine este noul patron al „câinilor”

Știrea inițială

Serena Williams participă pentru prima dată la un turneu de Mare Șelm, după ce a născut! La Paris, la Roland Garros, fostul lider mondial a șocat audiența cu costumul pe care l-a purtat.

În meciul cu Kristyna Pliskova, Serena a ales un body negru complet, cu ghete negre, care are la brâu o centură roz. Costumul e produs de firma Nike, același sponsor pe care îl are și Simona Halep. De altfel, în urmă cu câțiva ani, Serena a realizat și o ședință foto într-un astfel de echipament, dar roz.

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie .

De altfel, e o premieră ca o jucătoare să poarte un astfel de costum în timpul unui meci. De regulă, fetele poartă o fustiță, fiind rare meciurile în care echipamentul e format din tricou și pantaloni scurți. Însă, un costum întreg și negru încă nu a mai fost văzut pe un teren de tenis, mai ales pe căldurile de la Paris.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.