Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Gabriela Firea a prezentat ce i-au găsit chirurgii în organism, după 3 operații - VIDEO

Romania TV
sarma firea

Gabriela Firea a suferit, în ultimele luni, trei intervenții chirurgicale care au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăți de sârmă de aproximativ 4 cm lungime. Acuzată că a inventat totul pentru că este campanie electorală, primarul general al Bucureștiului a prezentat, marți seara, la România TV, ce au găsit medicii în timpul operațiilor.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva.

La sfârșitul lui iunie voi fi iar operată, pentru sudarea colonului. Chimiști și alți specialiști mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simțit la înghițire, și se suda în stomac, urmând a produce daune.”, a spus Gabriela Firea.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.