Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE - O elevă este umilită și bătută cu sălbăticie de o colegă, sub privirile amuzate ale celorlalți - VIDEO

www.observator.tv
Bătaie eleve Constanța

Noi imagini şocante surprinse la o şcoală din județul Constanţa. O elevă a fost filmată în timp ce își bate cu sălbăticie o colegă. Mai grav este că evenimentul a avut loc chiar în incinta şcolii 'Ion Creangă' din comuna Albești.

Fata este înjurată, trasă de păr şi lovită cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, vizibil afectată de loviturile primite, tânăra scuipă sânge şi se sprijină de zidul clădirii.

Citește și: Victor Ponta își pune România în cap! Atac dur la posesorii de mașini second-hand: 'Ne-am umplut de toate RABLELE' - VIDEO

Totul se întâmplă în faţa altor elevi care, în loc le despartă, se amuză de mama focului. Potrivit reprezentanţilor ISJ Constanţa, incidentul a avut loc marţi.

Ambele fete sunt în clasa a VI-a şi fac parte din familii destrămate. S-ar fi certat din cauza unui băiat, anunță Reporterntv.ro.

Împotriva celor două adolescente se va lua măsura scăderii notei la purtare, iar cei care au asistat şi au filmat scenele violente vor fi şi ei sancţionaţi.

VEZI IMAGINILE INCREDIBILE AICI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.