Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI TERIBILE de la circ: Doi elefanți au devenit geloși pe dresor și s-au luat la bătaie, provocând teroare între spectatori

Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, forţând unii spectatori să fugă, incident care a condus luni la deschiderea unei anchete oficiale pentru a identifica posibilii responsabili, relatează AFP.

"Doi elefanţi au început să se comporte agresiv" în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, "şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor", a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat, scrie Agerpres.ro.

Citește și: Răsturnare de situație! Colegiul Medicilor a decis că Flavia Groșan nu a greșit, dar i-a cerut să nu mai apară în presă

"Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit', a afirmat sursa citată.

Comitetul a început "verificări preliminare" pentru a stabili "de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate".

Citește și: Dominic Fritz, primarul Timișoarei, agent al serviciilor secrete germane? Legături ciudate

"Disputa" a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care "probabil căutau atenţia dresorului" şi erau geloşi unul pe celălalt, a declarat circul din Kazan într-un comunicat.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform. Spectatorii din primele rânduri şi-au părăsit locurile şi au urcat în gradene de teamă că animalele îi vor ataca.

Citește și: Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Octav Bjoza: Florin Cîțu a greșit profund. Eu sunt nepot de deținut politic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.