Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imperiul imobiliar ‘al Primăriei Brașov’ se clatină: Șeful ansamblului rezidențial Issaran pus sub control judiciar

Imperiul Issaran se clatină: proprietarul proiectului imobiliar Fadi El Ossman a fost pus sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, într-un dosar de evazune fiscală. Decizia a fost luată luni de procurori, care l-au chemat la Parchet pentru a-i prezenta acuzațiile. Faptele ar fi fost comise în perioada 20101-2014, potrivit anchetatorilor. Cu această ocazie, omul de afaceri a fost pus sub control judiciar. Fadi El Ossman a formulat plângere împotriva ordinului de restricție, la Tribunalul Brașov, instanța rămânând în pronunțare. Omul de afaceri neagă acuzațiile prezentate de procurori, potrivit brasovstiri.ro.

Fadi El Ossman este unul dintre principalii ‘finanțatori’ ai Primăriei Brașov. Situația din cartierul construit în Tractorul este una absolut neclară. Cea mai mare parte a blocurilor construite în cartierul Issaran au mari probleme. Asta pentru că proiectul Issaran a fost ridicat fără autorizație de construire. Abia după ridicarea blocurilor, Primăria a eliberat autorizațiile de construire și mai apoi s-a gândit că trebuie făcute PUZ-urile în zonă.

Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

Neregulile de la ISSARAN, dar și de la alți dezvoltatori imobiliari, au ajuns și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice care a cerut Prefecturii Brașov să anuleze autorizațiile de construire eliberate ilegal de Primăria Brașov. Este vorba despre autorizațiile 816/2016, 822/2016, 190/2017, 536/2017, 589/2017, 588/2017, 764/2017 și 770/2017, pentru care ministerul de resort a cerut anularea.

Situația de la Issaran face obiectul mai multor dosare de cercetare care ajung până la Finanțele brașovene. O mulțime de alți funcționari din diferite servicii ale Primăriei Brașov, și nu numai, sunt vizați de investigația deschisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.