Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎMPUȘCĂTURI la Ploiești: Țiganii au tras cu pistolul chiar lângă Spitalul Județean

pistol, impuscat, arma

UPDATE

Este anchetă la Ploiești, după ce, luni seara, un bărbat a ajuns la spital, împușcat în picior cu un pistol cu bile, conflictul dintre el si alte trei persoane pornind de la o datorie pe care victima o avea la agresori, transmite corespondentul Mediafax.

Surse judiciare au declarat, luni seara, corespondentului MEDIAFAX, că întreg conflictul s-a petrecut între patru bărbați, pe stradă, la un magazin de lângă Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unul dintre bărbați fiind împușcat în picior cu un pistol cu bile.

De asemenea, un alt bărbat, respectiv unul dintre cei trei agresori, a fost rănit când a spart un geam ca să intre peste victimă în magazin.

Vezi și: Un grup infracţional specializat în trafic de migranţi a fost destructurat în urma perchezițiilor efectuate sub coordonarea DIICOT Scceava

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Pușcariu, a afirmat că la Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns două persoane.

“Un bărbat care prezintă plagă prin împușcare și care este evaluat de medici, în UPU, iar al doilea bărbat a refuzat să rămână în UPU, familia spunând că îl duce la București”, a declarat Pușcariu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, la rândul său, că toate persoanele implicate în scandal au fost identificate.

“Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate. Colegii mei sunt la fața locului și fac verificări”, a spus Brezeanu.

În acest caz fiind deschisă o anchetă.

 

Știrea inițială

Scene ca-n filmele cu gangsteri, lângă spitalul din Ploiești! S-a tras cu pistolul și s-a ajuns la bătăi sângeroase, luni seara. Conform poliției, un conflict a izbucnit pe raza municipiului Ploiești, între mai multe persoane de etnie romă, în apropierea Spitalului Județean de Urgență Ploiesti.

Vezi și: Lucian Șova nu promite că podul de cale ferată distrus de inundații va fi făcut foarte repede

În conflictul respectiv, unul dintre ei a fost rănit la un picior, prin folosirea unui pistol cu bile, cel mai probabil de tip airsoft. Agresorii au fugit de la fața locului cu un autoturism. Poliția anunță că au fost identificați participanții la conflict și se continuă cercetările pentru a vedea cine e vinovat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.