Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎMPUȘCĂTURI pe Aeroportul Schiphol, din Amsterdam: SCENE ȘOCANTE cu armata care trage într-un bărbat înarmat / VIDEO

Poliţia militară din Olanda a tras vineri asupra unui bărbat înarmat cu un cuţit la Aeroportul Amsterdam-Schiphol, unde situaţia este acum 'sigură', a informat poliţia pe Twitter, potrivit AFP.

Un bărbat a fost ţinta focurilor de armă "ale poliţiei militare la Schiphol după ce a proferat ameninţări cu un cuţit. Situaţia este sigură", a transmis poliţia militară, scrie agerpres.ro.

Citește și: Prins în „flagrant”! Florin Iordache văzut cu două persoane de la CCR în contextul controverselor de pe legile Justiției

Poliţiştii au reuşit să "îl imobilizeze, să îl aresteze şi să îl evacueze" pe bărbatul înarmat cu un cuţit.

Incidentul survine după ce două persoane au fost ucise şi trei rănite în două atacuri cu cuţitul care au avut loc joi în oraşul Maastricht din Olanda.

Citește și: Declarație incredibilă a unui fost ministru! Ce n-au avut românii NICIODATĂ după abdicarea Regelui Mihai, până ACUM

Poliţia a anunţat că a reţinut un suspect şi că nu există indicii care să sugereze legături cu terorismul.

Schiphol Plaza, o sală vastă aflată la intrarea în aeroport şi totodată un centru comercial, a fost evacuată, a declarat pentru AFP Tom Goemans, însărcinat cu comunicarea. Accesul pasagerilor a fost permis din nou către ora locală 17.30 (18.30, ora României).

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

”O mică parte este în continuare ocupată de poliţia militară”, a precizat aeroportul pe contul său de Twitter. ”Circulaţia aeronavelor nu a înregistrat vreo perturbare în urma incidentului”.

Trenurile care circulă sub această platformă de la şi către Schiphol au fost oprite ca măsură de securitate. Însă aceste ”restricţii au trecut”, a anunţat compania feroviară olandeză NS pe site. ”Întârzierile se reduc” şi se aştepta revenirea la normal de la ora locală 17.30.

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Situat în apropiere de Amsterdam, Aeroportul Schiphol este una dintre cele mai importante plăci turnante ale traficului aerian din Europa.

El a fost evacuat în aprilie 2016, noaptea târziu, la doar câteva săptămâni după atentatele sinucigaşe la metroul şi pe aeroportul de la Bruxelles. Alerta a fost provocată de o persoană fără adăpost.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

În noiembrie 2016, aeroportul de la Rotterdam a fost ţinta unei ameninţări teroriste reale. Însă nici acest incident nu a avut consecinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.