Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În atenția 'ultrașilor'! Jandarmii au început să controleze și la zona intimă: suporterii au fost prinși cu petarde și fumigene

petarde

Un tânăr de 22 de ani a fost prins cu patru patarde ascunse în lenjeria intimă în timp ce încerca să intre la meciul Farul Cosntanța-Universitatea Craiova. Potrivit Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, în timpul accesului pe arena Academia de Fotbal ,,Gheorghe Hagi”, jandarmii și agenții fimei de pază care asigurau măsurile de ordine au depistat un tânăr de 22 de ani care aveau ascunse în lenjeria intimă un număr de 4 petarde. De asemenea, alți 2 tineri de 20, respectiv 21 de ani, au fost depistați având ascunse în compartimente speciale în ruscac 3 torțe pe care intenționau să le folosească în incinta stadionului, scrie Mediafax.

Jandarmii dau detalii despre legislația privind accesul cu petarde la meciuri

Conform jandarmilor, toți trei tineri sunt suporteri ai Farului Constanța.

Materialele pirotehnice au fost confiscate.

Potrivit jandarmilor, confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani și dispunerea faţă de învinuit ori inculpat a măsurii de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani. Farul s-a impus luni seara cu 2-1 în fața Universității Craiova și a revenit pe primul loc în Superligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.