Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În LUPTĂ cu Poliţia - Un oltean care a lovit un poliţist a fost reţinut pentru ultraj

https://dej24.ro/
bataie politie ultraj

Un bărbat de 34 de ani, din Brastavăţu, care a lovit poliţist şi care conducea un autoturism fără a avea permis, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu, a precizat că bărbatul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor care efectuau verificări în trafic, a fost urmărit până în zona unui imobil, apoi a oprit, însă atunci când i s-a cerut să se legitimeze şi să prezinte documentele autovehiculului a lovit un poliţist şi apoi a sărit într-o curte.

"La data de 16 aprilie 2020, în timp ce acţionau pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier şi pentru verificarea modului în care sunt respectate ordonanţele militare, pe raza comunei Traian, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism. Acesta nu a respectat semnalul efectuat de poliţişti, mărind viteza de deplasare.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului în cauză până în zona unui imobil unde a fost oprit, i s-a solicitat să se legitimeze, să prezinte documentele autovehiculului pentru control şi să fie testat cu aparatul etilotest. Deoarece nu s-a supus solicitărilor, poliţistul a încercat să îl imobilizeze, însă conducătorul auto a reacţionat violent, lovind poliţistul, după care, prin escaladarea gardului, a sărit în curtea unui imobil", a spus Alexandra Dicu.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere, nu avea poliţă RCA valabilă, iar inspecţia tehnică periodică era expirată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus reţinerea preventivă a bărbatului de 34 de ani, din Brastavăţu, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.