Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină VIGILENŢĂ a autorităţilor pe fondul răspândirii COVID-19 un constănţean a fost prins cu cocaină - De unde aducea drogurile şi unde a fost prins

enational.ro
DIICOT

Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorilor DIICOT Constanţa de arestare preventivă a unui constănţean prins de acnehtatori pe autostradă cu aproape 150 de grame de cociană şi comprimate de MDMA aduse din Olanda.

Concret, în 14 martie procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului I.B., pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Citeşte şi: Comparație între Italia și România: în primele zile erau în situația noastră, apoi a EXPLODAT numărul de cazuri

În cauză s-a stabilit că, la data de 13.03.2020, inculpatul I.B. a introdus în România cocaină și MDMA, substanțe stupefiante pe care intenționa să le comercializeze en-gros pe raza județului Constanța.

La data de 13.03.2020, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului I.B., pe Autostrada A2, după ce acesta s-a întors din Olanda, ocazie cu care au fost ridicate cantitățile de 129,7 grame cocaină și 10 grame MDMA, 4 telefoane mobile, un laptop și sumele de 200 de euro și 500 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție ai Brigăzii Poliție Autostrăzi din cadrul Poliției Române iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.