Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În PSD se scot cuțitele, Tăriceanu calculează Guverne

tariceanu

PLR va fi cooptat la guvernare imediat dupa alegerile prezidentiale si oamenii din jurul lui Calin Popescu Tariceanu isi fac tot felul de calcule.

Anunțul oficial privind intrarea PLR in Guvern urmeaza sa fie facut in 3 noiembrie, imediat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, in urma unei sedinte de coalitie.

Cati ministri, secretari de stat si sefi de agentii vor primii liberalii “reformatori” nu se stie, insa cele mai mari discutii sunt pentru ministere.

Daniel Chițoiu (fost ministru de Finante), Radu Stroe(fost ministru de Interne) sau Andrei Gerea(fost ministru al Economiei) sunt printre numele vehiculate.

DNA a cerut pe 25 februarie urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, acuzat de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat in dosarul ASF - Carpatica. Parlamentul a votat pentru Chitoiu, astfel ca solicitarea DNA a fost respinsa.

Andrei Gerea a fost ministru pentru o perioada mai scurt de 4 luni de zile, lucru care l-a nemultumit profund la momentul ruperii USL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.