Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îl susține PNL pe Iulian Dumitrescu, în ciuda anchetei DNA? Răspunsul lui Nicolae Ciucă (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
iulian dumitrescu dna

Nicolae Ciucă a fost întrebat joi, 21 martie, dacă PNL în susține pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, în ciuda faptului că acesta este cercetat sub control judiciar de DNA sub acuzația de luare de mită. PNL Prahova a anunțat miercuri seara că îl propune pe Dumitrescu dreptul candidatul partidului pentru această funcție.

„Noi astăzi nu am validat candidații la filiala Prahova, ca atare, așa cum am făcut pentru cele 21 de filiale și cele două sectoare din București, vom proceda la o analiză pentru fiecare filială și fiecare candidat în parte.

În primul rând, propunerea trebuie să vină de la filială. La nivelul conducerii politice sunt celelalte elemente de analiză pe care le vom avea în vedere și de care vom ține cont atunci când vom lua decizia”, a declarat Nicoale Ciucă.

Iulian Dumitrescu, susținut de PNL Prahova

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie, va candida pentru un nou mandat la şefia CJ, anunţă, miercuri seară, PNL Prahova.

"Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova", se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Prahova.

Potrivit sursei citate, printre argumentele aleşilor locali de susţinere a candidaturii lui Iulian Dumitrescu se numără "performanţa fără precedent" a acestuia în atragerea de fonduri europene, dar şi valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate, care depăşeşte trei miliarde de euro, fiind "de zece ori mai mare decât în mandatul anterior". DETALII AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.