Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce SUA au un război la distanță cu Rusia, Donald Trump se gândește la alegerile din 2024: fostul său vicepreşedinte Mike Pence a fost eliminat

Agerpres
Trump Pence

Donald Trump sugerează că nu-l va alege pe fostul său vicepreşedinte Mike Pence ca partener de cursă, în cazul în care ar candida la fotoliul de la Casa Albă, într-un interviu acordat cotidianului american Washington Examiner, difuzat miercuri, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Eu nu cred că oamenii ar putea să accepte asta”, declară el şi dă asigurări că s-a distanţat de Pence, după ce acesta a refuzat să blocheze certificarea victoriei lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 2020.

Mii de susţinători ai lui Trump, convinşi de acesta că i-au fost furate alegerile, au încercat să întrerupă această şedinţă, atunci când au luat cu asalt, la 6 ianuarie 2021, Capitoliul, sediul Congresului american.

”Mike şi cu mine avem o relaţie excelentă, cu excepţia unui eveniment foarte important care s-a desfăşurat la sfârşit”, declară miliardarul republican cotidianului american.

”Eu nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp”, dă el asigurări.

Donald Trump susţine în continuare - fără probe - că aceste alegeri au fost pătate de fraude, o declaraţie în care cred în continuare milioane de susţinători de-ai săi, arată sondajele.

La peste un an de la înfrângerea sa în alegerile prezidenţiale din 2020, septuagenarul domneşte în continuare în Partidul republican.

El sugerează cu regularitate că vrea să candideze la al doilea mandat, în 2024.

Însă fostul său vicepreşedinte pare, la rândul său, tot mai mult să vrea să candideze.

Mike Pence, un fost animator de radio, în vârstă de 62 de ani, reputat prin poziţii foarte conservatoare, a denunţat, în ultimele săptămâni, poziţii ale fostului locatar al Casei Albe într-o mulţime de doare, în frunte cu cele privind Războiul din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.