Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul articol scris de Daria Dughina: Masacrul de la Bucha - o înscenare; victimele - actori angajați

notizieaudaci.it
Daria Dughina

Daria, fiica filosofului rus și ideologului Aleksandr Dughin, a numit atrocitățile ocupanților din Bucha puse în scenă, iar toate victimele, rudele victimelor, martorii - actori angajați. Înainte de moarte, ea a dat un astfel de raport la forumul militar-tehnic „Armata – 2022”.

Potrivit portalului ucrainean Obozrevatel, în articolul descoperit de jurnalistul ucrainean Denys Kazanskyi, Dughina a reluat unele teze pe care le vehiculase și cu alte ocazii, notând că Ucraina ar fi folosit evenimentele din regiunea Kiev pentru a „preveni o atitudine prietenoasă sau neutră a ucrainenilor față de armata rusă”.

„Pentru a convinge publicul occidental de „crimele sângeroase ale rușilor”, se realizează o punere în scenă cu cadavrele unor oameni care se prefac victime ale agresiunii ruse”, a scris ea.

Daria Dughina a murit în seara zilei de 20 august într-un atentat cu mașină capcană pe autostrada Mozhaiskoye din districtul Odintsovo din regiunea Moscova. Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a declarat luni că serviciile de securitate ucrainene se află în spatele uciderii lui Dugina și că autorul crimei este cetățeanul ucrainean Natalia Vovk, care a mers în Rusia împreună cu fiica sa la 23 iulie. Potrivit FSB, după un atentat cu mașină-capcană controlat, autoarea a plecat în Estonia împreună cu fiica sa prin regiunea Pskov. Președintele rus Vladimir Putin i-a acordat post-mortem Ordinul "Curajului" lui Dugina.

Consilierul șefului Președinției a spus că Ucraina nu are nimic de-a face cu moartea propagandistului rus. „Pentru că nu suntem un stat criminal, care este Federația Rusă, și cu atât mai mult, nu suntem un stat terorist”, a subliniat el.

Despre „montarea” din Bucha a scris Dugina: a ieșit la suprafață ultimul reportaj al fiicei ideologului „lumii ruse”.  Fotografie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.