Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO În USR începe REVOLUȚIA: Liderii au început să se înregistreze între ei și să dea presei convorbirile cu Dan Barna

Dan Barna i-a convocat, marți seara, după dezvăluirile făcute de Rise Project, pe liderii USR la o ședință urgentă, pe Facebook, în care le-a explicat poziția sa față de investigația jurnaliștilor. În USR e o adevărată revoluție, mulți membri cerând demisia lui Dan Barna sau retragerea din cursa prezidențială.

Barna le-a spus subalternilor că jurnaliștii au primit informații de la minister, după un pont, și că au reliefat doar eșecurile pe care le-a avut. În plus, el a precizat că Rise Project a cheltuit mulți bani pe această investigație ordonată din Columbia, acolo unde ar sta șeful care îi coordonează pe jurnaliști. Barna nu a ratat ocazia să puncteze că este printre puținii prezidențiabili care nu au sprijin din partea serviciilor secrete, iar scopul articolului cu dezvăluiri este de a-l submina și a scoate USR în decor.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

Barna a relatat și ce i-a spus, marți dimineața, la consultări lui Klaus Iohannis. Liderul USR i-a relatat lui Iohannis că sunt mai bune alegerile anticipate, chiar dacă ar însemna ca Viorica Dăncilă să rămână premier interimar până în primăvără, decât ca alegerile parlamentare să fie făcute la termen, în decembrie 2020, iar PSD să își revină, în loc să dispară. Prezidențiabilul Alianței USR - PLUS e de părere că PNL e gata să îi dea tot ce cere, doar ca să ajungă la putere.

„Să nu intrăm în capcana de a cere un ministere, două sau trei PNL-ului. Ne vor da orice. Ideea că intrăm cu ei la guvernare şi îi validăm înseamnă pentru ei raiul pe pământ. Este exact ce aşteaptă şi ce îşi doresc de la noi. Ei o să facă lucrurile tot cum ştiu să le facă. Lucrurile stau aşa. Dacă fac lucrurile bine, meritul e al PNL, dacă vor face rău, evident va fi din vina USR-ului. Adică nu trebuie să fim supergenii ca să ştim cum funcţionează lucrurile acestea. Plus că noi am intra ca parteneri minoritari, deşi alegerile ne-au arătat că suntem aproape acolo. Dacă intrăm după alegeri avem consistenţă şi suntem relevanţi.”, a adăugat Barna.

Citește și: Ludovic Orban s-a aliat cu dușmanul de moarte al lui Liviu Dragnea! A fost publicat în Monitorul Oficial .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.