Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalta Curte n-o iartă pe Elena Udrea: Lovitură pentru fostul ministru

udrea catuse iccj

Elena Udrea nu se luptă doar cu procurorii DNA, ci și cu judecătorii de la ÎCCJ! Magistrații au judecat azi cererea de menținere sau nu a controlului judiciar în cazul fostului ministru, iar verdictul a fost prost pentru Udrea. Judecătorii au menținut măsura preventivă și pentru ea, dar și pentru ceilalți inculpați din dosar.

Citește și: Victor Ponta a ajuns să-l laude pe Klaus Iohannis: Cum s-a ridicat președintele la pretențiile sale

Iată minuta ședinței de judecată:

”În temeiul art.362 alin.2 Cod procedură penală raportat la art.208 alin.5 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii: UDREA ELENA – GABRIELA (cu date de stare civilă), OBREJA RUDEL (cu date de stare civilă), BREAZU LIBERIU TUDOR (cu date de stare civilă) şi ARITON ION (cu date de stare civilă). Admite, în parte, cererea formulată de inculpatul ARITON ION (cu date de stare civilă), privind modificarea măsurii preventive a controlului judiciar, în sensul că încuviinţează părăsirea temporară a teritoriului României şi deplasarea acestuia la Haga, în perioada 3-4 aprilie 2016, pentru a participa la Conferinţa Interparlamentară în domeniul Energiei.

Citește și: ADEVĂRUL din spatele tatuajelor făcute de pușcăriașii români / VIDEO

În temeiul art.215 alin.9 raportat la art.215 alin.8 Cod procedură penală, respinge, ca neîntemeiate, cererile formulate de inculpaţii UDREA ELENA – GABRIELA şi ARITON ION, de încetare a obligaţiei prevăzută de art.215 alin.2 lit.a Cod procedură penală, impusă acestora pe durata măsurii preventive a controlului judiciar. Dispune emiterea adreselor prevăzute de art.215 alin.5 Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 23 martie 2016. Amână cauza şi fixează termen la data de 26.04.2016, ora 9, SU.”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Citește și: ADIO, saloane de bronzare: Noi reguli pentru femeile care vor bronz artificial

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.