Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă 4 români au fost arestați în Ungaria pentru trafic de imigranți

imigranti

Poliţia ungară a confirmat sâmbătă pentru diplomaţia română din Ungaria reţinerea a patru cetăţeni români în regiunea Csongrad, suspectaţi de trafic de persoane, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

"La solicitarea Consulatului General al României la Szeged, poliţia ungară a confirmat în cursul zilei de astăzi, 29 august 2015, reţinerea a patru cetăţeni români în regiunea Csongrad, suspectaţi de trafic de persoane. Potrivit primelor informaţii obţinute, cei patru cetăţeni români urmează să fie prezentaţi în faţa unui judecător care va decide cu privire la situaţia juridică a acestora", conform unui comunicat al MAE.

MAE menţionează că, până la acest moment, niciuna dintre cele patru persoane nu a solicitat asistenţă consulară din partea oficiului consular român.

Consulatul General al României la Szeged este în legătură cu autorităţile ungare în acest caz, se spune în comunicat.

Autorităţile ungare au reţinut sâmbătă pe autostrada M5, lângă oraşul Roszke, în apropiere de Serbia, patru cetăţeni români care transportau cu un camion 21 de refugiaţi, 10 sirieni şi 11 afgani, informează EFE, citând poliţia de la Budapesta.

Poliţia a confiscat vehiculul şi a început cercetările împotriva şoferilor pentru "asistenţă în vederea şederii ilegale" în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.