Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o moarte misterioasă în Rusia: un fost director al Lukoil a fost găsit mort în pivnița unui șaman

bild.de
Alexander Subbotin

Poliția a deschis un dosar penal cu privire la moartea fostului manager de top al lui Lukoil, Alexander Subbotin, care a fost găsit mort cu o zi înainte în subsolul unei case din Mytishchi, informează TASS. Anchetatorii vor verifica, de asemenea, prezența drogurilor în sângele său.

"Declarația despre pierderea conștienței în urma unui atac de cord a fost primită pe consola ambulanței pe 8 mai. Medicul care a ajuns la apel a constatat decesul lui Subbotin. Cu privire la decesul său, a fost deschis un dosar penal, care este în curs de investigare de către Ministerul Afacerilor Interne Mytishchi", a declarat sursa pentru TASS.

Potrivit acestuia, în acest caz au fost numite o serie de examinări, "inclusiv medico-legal, care ar trebui să stabilească atât cauza decesului, cât și starea sa înainte de sosirea medicilor într-o casă de țară din regiunea Moscovei".

"Potrivit proprietarului casei, originar din Harkov Alexei Pindurin, Subbotin a ajuns la el într-o stare de intoxicație puternică cu alcool și droguri cu o zi înainte. Corpul miliardarului se afla în subsolul casei lui Pindurin, care se mai numește și șamanul Magua, într-o cameră folosită pentru a efectua ritualuri voodoo jamaicane", a declarat sursa.

TASS nu are comentarii oficiale din partea organelor de anchetă, a agențiilor de aplicare a legii, precum și a rudelor lui Subbotin.

Subbotin l-a vizitat pe șaman, Magua, și pe soția acestuia la domiciliul lor, susține canalul Telegram Mash, pentru a trata o mahmureală folosind venin de broască.

"Au făcut o incizie pe piele, au picurat acolo otravă de broască - și după ce a vomitat, pacientul s-ar fi simțit mai bine", a declarat canalul.

Mash susține, de asemenea, că Subbotin cunoștea cuplul de mult timp și că ar fi apelat în mod regulat la serviciile lor.

Acesta notează: "Și astfel a venit din nou la ei - pentru a trata o mahmureală. Dintr-o dată s-a simțit rău - îl durea inima. Proprietarul a decis să nu cheme o ambulanță, i-a dat Corvalol și l-a adormit pe omul de afaceri în subsol. Acolo omul a murit".

Moartea lui Subbotin e ultima dintr-o serie absolut ciudată, mai ales după invazia Rusie în Ucraina. Mai mulți oameni de afaceri proeminenți au murit în condiții cel puțin suspecte.

Vezi și: Decese învăluite în mister în Rusia: cinci oameni de afaceri au murit aparent prin sinucidere; aveau legătură cu Gazprom .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.