Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă şase angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2

medlife.ro
test covid-19

Încă şase angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

În această săptămână au mai fost raportate alte cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus la Spitalul Judeţean de Urgenţe, iar săptămâna trecută au fost peste 10 cazuri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Tomac: ‘Avem nevoie de un vaccin împotriva risipei banilor publici! Statul nu reușește să colecteze veniturile la bugetul de stat’

Sâmbătă au fost raportate cazuri noi de infectare şi printre angajaţi ai DSP Olt (un caz), Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (un caz), Inspectoratul de Poliţie Judeţean (un caz), unităţi de învăţământ (un caz).

În judeţ au fost anunţate, sâmbătă, 142 de cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2, iar de la începutul pandemiei au fost confirmate 7.166 de cazuri, s-au vindecat 5.248 de persoane şi 169 de persoane au decedat.

În spitalele din judeţul Olt sunt internaţi în prezent 167 de pacienţi cu COVID-19, dintre care 24 sunt la secţiile ATI din Slatina şi Caracal.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.