Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un atentator de la Crocus face apel împotriva arestului preventiv

Crocus City Hall atac moscova

Un alt membru al familiei Islomov a făcut recurs împotriva hotărârii de arest preventiv în dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall.

Deocamdată, nu a fost stabilită data exactă pentru audierea sa în recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a făcut recurs împotriva arestării sale preventive în dosarul privind atacul armat comis asupra sălii de concerte Crocus City Hall, anunţă Agenţia de presă TASS, care a fost informată de Tribunalul Basmannîi din Moscova, instanţa care a dispus măsura preventivă pentru această persoană implicată în dosar.

'Instanța a primit un recurs din partea apărării lui Islomov D.I., aceasta va fi examinată ulterior la Tribunalul orășenesc Moscova', a anunţat TASS. Data audierii în apel nu a fost stabilită.

Pe 3 aprilie, Tribunalul din Moscova va examina plângerea lui Isroil Islomov (tatăl lui Dilovar Islomov), care se consideră nevinovat și a contestat arestarea sa. În seara zilei de 22 martie, un atac terorist a fost comis la Crocus City Halkl Krasnogorsk. Potrivit ultimelor date, numărul victimelor atacului terorist a ajuns la 144. Alte 551 de persoane au fost rănite. În aceeași zi, patru autori ai atacului terorist au fost reținuți în regiunea Briansk: Dalerjon Mirzoev, Saidakram Raciabalizoda, Şamsidin Fariduni și Muhammadsobir Faizov, care se îndreptau spre granița dintre Rusia cu Ucraina. Ulterior, patru presupuși complici ai atacatorilor au fost reținuți și plasați în arest: frații Amincion și Dilovar Islomov și tatăl lor Isroil Islomov, precum și Alişer Kasimov.

Potrivit anchetatorilor, familia Islomov le-a vândut mașina pe care o conduceau autorii atacului terorist, iar Kasimov le-a închiriat un apartament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.