Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un caz ȘOCHEAZĂ România: Un cadavru uman a fost devorat de animale sălbatice

facebook.com
politia

Un cadavru uman, aflat în stare avansată de putrefacţie şi cu o parte din corp lipsă, cel mai probabil mâncată de animalele sălbatice, a fost descoperit pe o păşune din satul hunedorean Căstău, în apropiere de Orăştie, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Trupul victimei a fost observat de un bărbat care se deplasa cu o căruţă pe păşunea din satul Căstău, iar acesta a anunţat Poliţia Orăştie.

Citește și: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: NU vom uita că UDMR a susținut PSD la guvernare. Dacă nu era Klaus Iohannis România ar fi fost îngenuncheată!

"Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, în scopul stabilirii identităţii bărbatului decedat, aflat în stare avansată de putrefacţie şi având lipsă o parte din corp, posibil ca urmare a devorării de către animale sălbatice", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.