Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un INTERLOP din București a fost reținut: A participat la măcelul dintre clanul Sportivilor și clanul Țiganilor, din cartierul Tei-Toboc

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Încă un bărbat a fost reținut, luni, fiind suspectat de tentativă de omor, în urma răfuielii în care au fost implicate două clanuri rivale, respectiv cel al Sportivilor și cel al Țiganilor, în cartierul Tei-Toboc din București, potrivit Poliției Capitalei, scrie Mediafax.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, astăzi (luni - n.red.), procurorul criminalist a dispus reținerea unui bărbat de 25 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, conform unui anunț al Poliției Capitalei.

În acest caz, polițiștii Capitalei au făcut, joi, trei percheziții, una dintre acestea având loc în casa lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, lider al Clanului Sportivilor. Oamenii legii au ridicat probe din casa lui Marius Alecu, dar și din alte două locuințe ce aparțin grupării adverse, au precizat surse judiciare.

Citește și: Avarie la o conductă RADET: O coloană uriașă de apă fierbinte și abur țâșnește la peste 10 metri înălțime / VIDEO

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, șef al Clanului Sportivilor, a fost arestat, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii clanului Țiganilor din Capitală. Ulterior, magistrații au dispus ca acesta să fie arestat la domiciliu.

În același caz, a fost arestat și un alt bărbat, membru al clanului rival, care i-ar fi tăiatul degetul lui Marius Alecu, în timpul bătăii.

Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.