Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un pacient A ARS pe masa de operație, la Spitalul Floreasca: A depus PLÂNGERE la poliție

ro.wikipedia.org
spitalul floreasca

După ce ministrul Sănătății, Victor Costache, a spus, marți, că este posibil ca femeia care a murit la Spitalul Floreasca după ce a luat foc pe masa de oprație să nu fie singurul caz de acest gen, Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că ofițerii de la Investigații Criminale fac cercetări într-un alt caz petrecut anul trecut.

"În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la faptul că o persoană a suferit răni provocate de arsuri, anul trecut, în urma unei intervenții la un spital din sectorul 1, facem precizarea că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment", se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Citește și: Mama Luizei Melencu, citată la DIICOT după ce ieri Dincă a cerut să fie reaudiat pretextând că nu a ucis-o pe fiica ei

„Continuăm să investigăm și rugăm toți pacienții care au suferit astfel de măsuri să ne semnaleze. Transmitem tuturor colegilor să nu mai folosească off label biocide. Orice utilizare off label a unui biocid, a unui instrument chirurgical poate da naștere la tragedii”, a explicat, marți, Victor Costache.

Întrebat dacă mai există un caz similar cu cel al femeii care a ars în blocul operator, Costache a spus: „avem și noi aceeași informație. Investigăm în continuare. Pacientul este, evident, în viața și a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.