Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un partid din Parlament anunță că TRÂNTEȘTE Guvernul: 'Ne creează probleme. Nu cred că vom participa la votul respectiv'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Parlament

Candidaţii Partidului Forţa Naţională (PFN) din 34 de judeţe vor decide dacă vor merge singuri în alegerile locale, împreună cu "partenerul" PSD sau cu alte formaţiuni politice, a declarat marţi preşedintele partidului, Teodor Meleşcanu.

"Astăzi a avut loc şedinţa delegaţiei permanente a PFN, care s-a concentrat pe alegerile locale din perioada următoare. Am primit de la 34 de judeţe propuneri de candidaţi. Dorim foarte mult ca aceşti candidaţi să hotărască dacă merg singuri în alegerile locale sau dacă doresc să participe împreună cu partenerul nostru - PSD sau cu alte formaţiuni politice în această cursă electorală", a precizat Meleşcanu.

Citește și: Liviu Dragnea, supus torturii în închisoare

În ceea ce priveşte învestirea Guvernului Orban, Meleşcanu a spus că parlamentarii PFN nu vor participa la votul respectiv.

"Chestiunea învestirii ne creează unele probleme, pentru că noi am votat căderea Guvernului Orban şi să venim tot cu Guvernul Oban ne creează unele probleme, nu cred că vom participa la votul respectiv", a susţinut liderul PFN.

Citește și: Traian Băsescu șterge pe jos cu Orban: ‘Măi, Ludovicus al II-lea Anticipatus’

Întrebat dacă vede o apropiere între partidul său şi ALDE, condus de Călin Popescu Tăriceanu, Meleşcanu a răspuns: "Noi suntem deschişi colaborării cu toate formaţiunile politice care au ca obiectiv promovarea intereselor României şi bunăstarea cetăţenilor. Din punctul nostru de vedere, nu avem niciun fel de rezervă".

În context, vicepreşedintele PFN, Ştefan Băişanu, a declarat că nu există o criză guvernamentală, ci aceasta este provocată de PNL pentru a ajunge la anticipate "în beneficiu propriu şi personal".

Citește și: Isărescu despre repatrierea rezervei de aur: ‘vom respecta legea, așa cum a votat Parlamentul’

"Atâta vreme cât nu ai nicio criză (n.r. - guvernamentală), nu există în mod real criză, ci o provoci pentru a ajunge la anticipate se dovedeşte, de fapt, că nu există criză. Criza e produsă de către PNL, în beneficiu propriu şi personal", a precizat Băişanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.