Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un scandal în televiziune: Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV a fost concediat. Este sfârșitul unei ere

concedieri

Matt Lauer, unul dintre ce mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din SUA, a fost concediat de la NBC News, după ce un angajat l-a acuzat de un ”comportament sexual necorespunzător la locul de muncă”, scrie CNN, citat de ZF.

Savannah Guthrie a făcut anunţul la Today Show. Lauer a fost în prim-plan-ul unuia dintre cele mai profitabile francize de televiziune din ultimele două decenii.

Preşedintele NBC News, Andrew Lack, a spus într-un memo că a fost prima plângere depusă împotriva lui Lauer în toată cariera sa în cadrul reţelei de televiziune. Totuşi, a spus că ”ni s-au prezentat de asemenea dovezi care ne-au făcut să credem că nu este un incident izolat”.

DNA le-a DISTRUS viața, dar magistrații au dat verdict împotriva procurorilor: ÎNFRÂNGERE pentru oamenii conduși de Laura Codruța Kovesi

Reporterii din cadrul New York Times îl investighează pe Laur de mai multe săptămâni, potrivit unor surse citate de CNN.

Concedierea lui Matt Laur reprezintă înlăturarea uneia dintre cele mai recognoscibile personalităţi din istoria televiziuni, într-un moment când programele de ştiri de dimineaţă sunt din ce în ce mai importante pentru diviziile de ştiri.

Săptămâna trecută, CBS News l-a concediat pe unul dintre principalii prezentatori ai ştirilor de dimineaţă, Charlie Rose, după ce Washington Post a publicat un reportaj despre ani de zile de practici de hărţuire sexuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.