Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colectiv: Bilanțul morților a ajuns la 45

colectiv

Trei persoane rănite în incendiul de la Colectiv au murit duminică dimineața. Două persoane erau internate la Spitalul ”Floreasca” și a treia la Spitalul de Arși, asta după ce alte 9 au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi două în Olanda, unde fuseseră transferate. Duminică seara a murit și toboșarul trupei Goodbye to Gravity a cărui stare s-a înrăutăție în timp ce urma să fie transferat în Elveția.

UPDATE: Toboşarul trupei Goodbye to Gravity Bogdan Enache a pierdut lupta cu viața duminică seara. El era internat la Spitalul de Arşi și în jurul orei 16:00 a fost luat pentru a fi transferat în Elveţia. Însă starea lui s-a agravat în timpul zborului și medicii nu au mai reușit să îi salveze viața.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Profesorul Ioan Lascăr a precizat că începând din a cincea zi este cea mai grea perioadă pentru răniţii în stare critică.

"La toţi cei patru decedaţi din Spitalul Floreasca le-a cedat plămânul. Este perioada complicaţiilor majore respiratorii. Este exact cum apare în literatura de specialitate, este o evoluţie exact ca la carte. Potrivit literaturii de specialitate, mortalitatea la aceşti pacienţi este între 30 şi 80 la sută, adică cel puţin trei şi maxim opt din zece pacienţi arşi în stare critică decedează. Acum este riscul vital, din cauza complicaţiilor majore. Oriunde pe această planetă evoluţia este aceeaşi. Nu se poate face nimic mai mult", a precizat, pentru Mediafax,  Ioan Lascăr, şeful Clinicii de chirurgie plastică din Spitalul Floreasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.