Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu foarte puternic la o hală de calculatoare: s-a emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu puternic are loc, joi, la o hală de depozitare calculatoare, din Ungheni, județul Mureș. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Incendiul la hala de depozitare calculatoare se manifestă pe o suprafață de 1000 mp cu degajări mari de fum, informează Mediafax.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, motiv pentru care a fost trimis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din proximitatea zonei unde se manifestă arderea.

Conform ISU Mureș, din clădire au fost scoase 2 victime intoxicate cu fum, conștiente, care au fost preluate de ambulanța SMURD.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, din cadrul ISU Mureș au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 autospecială pentru transport roboți și 1 descarcerare. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor în caz de nevoie, la locul intervenției acționează 2 ambulanțe SMURD.

Având în vedere amploarea evenimentului, alte 3 mașini de stingere (din cadrul ISU Cluj, ISU Bistrița-Năsăud și ISU Sibiu) se deplasează în sprijinul resurselor de la ISU Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.