Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu izbucnit de la o ţigară, într-un bloc din Floreşti: O femeie a ajuns la spital cu arsuri

adevarul.ro
pompieri

O femeie de 70 de ani a suferit arsuri la membre, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri, în apartamentul său din localitatea clujeană Floreşti, după ce a adormit cu ţigara aprinsă.

Potrivit ISU Cluj, incendiul care a cuprins mai multe piese de mobilier dintr-o cameră a apartamentului, de la parterul unui bloc de locuinţe, situat pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floreşti, potrivit agerpres.ro.

"Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.00, iar la faţa locului au fost dislocate o autospecială şi două echipaje SMURD. O femeie de circa 70 de ani a primit asistenţă medicală de urgenţă fiind surprinsă de flăcări înăuntrul camerei afectate. Aceasta prezenta arsuri la nivelul membrelor şi posibilă intoxicaţie cu fum. Aceasta era în stare de conştienţă şi a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Conform sursei citate, femeia a reuşit să se evacueze singură până la sosirea pompierilor, fiind ajutată să iasă în afara apartamentului de către vecini.

"Nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea scării de bloc, având în vedere că flăcările au afectat doar bunurile din încăperea respectivă, fiind lichidate în circa 10 minute de către pompierii sosiţi la faţa locului, şi nu au fost degajări mari de fum. Din cercetările preliminare se pare că femeia a adormit cu ţigara aprinsă pe canapea", se mai arată în informarea ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.